Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

Modern, sfeervol en compleet ingericht chalet (2010) en nabij het Veerse Meer te koop! De buitenzijde is in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van kunststof. Er zijn o.a. 3 slaapkamers, lichte ruime woonkamer met open keuken en veranda met privé tuin rondom. Het chalet is te vinden op het veld Schelphoek op recreatiepark RCN de Schotsman. U kunt tevens gebruik maken van de onlangs vernieuwde parkfaciliteiten zoals verwarmd binnen- en buitenzwembad, tennisbaan, fitnessruimte, supermarkt, restaurant, snackbar, surf- en zeilschool en vele andere recreatiemogelijkheden in de buurt!

Indeling:
Entree met garderobe, meterkast en cv-ketel. Doorgang naar de lichte woonkamer met schuifpui naar de veranda, eethoek en open luxe en vernieuwde keuken in hoekopstelling welke o.a. voorzien is van inbouwapparatuur te weten: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel- vrieskast en rvs afzuigkap. Toegang tot de eerste tweepersoons slaapkamer en daarnaast bevindt zich de badkamer welke voorzien is van dubbele wastafel, douchecabine, wasmachine en kastruimte. Via het halletje toegang tot 2 slaapkamers met beide tweepersoons bedden. Ook bevindt hier een aparte toilet met fontein.

Tuin: De zonnige tuin rondom is omringt door groenvoorzieningen welke veel privacy bieden. Er bevindt zich hier ook een schuurtje (ca. 8m2).

Algemeen:
Jaarplaats/parkkosten per jaar ca. € 4.300,-.
Huurovereenkomst vanaf 01-01-2023 en is 3 jaar geldig.
Het chalet is volledig geïsoleerd.
De vloeren zijn voorzien van vinyl.
Warmtevoorziening middels cv-ketel.
Uitsluitend recreatieve bewoning toegestaan, verhuur niet toegestaan.
Max. 2 huisdieren toegestaan.

Perc. opp: ca. 200 m2 (geen eigen grond), oplevering in overleg.

Vraagprijs € 132.500,- kk (incl. compleet inventaris)

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht