Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

Heerlijk recreëren op het Veerse Meer deze zomer? Op loopafstand van het Veerse Meer staat deze luxe en sfeervol ingerichte chalet (2010) inclusief inventaris te koop! Het chalet heeft o.a. 2 slaapkamers, ruime lichte woonkamer, open keuken, veranda en privé tuin rondom. Het chalet is te vinden op het veld Schelphoek op recreatiepark RCN de Schotsman. U kunt tevens gebruik maken van de onlangs vernieuwde parkfaciliteiten zoals verwarmd binnen- en buitenzwembad, tennisbaan, fitnessruimte, supermarkt, restaurant, snackbar, surf- en zeilschool en vele andere recreatiemogelijkheden in de buurt!

Indeling:
Entree met meterkast. Doorgang naar de lichte woonkamer met schuifpui naar de veranda, eethoek en open luxe keuken in hoekopstelling welke o.a. voorzien is van inbouwapparatuur te weten: 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel- vrieskast en rvs afzuigkap. Via het halletje toegang tot 2 slaapkamers met beide tweepersoons bedden, een inbouwkast en voorzien van rolluiken. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en witgoedaansluitingen.

Tuin: zonnige tuin rondom gelegen. De tuin is omringt door groenvoorzieningen welke veel privacy bieden. Er bevindt zich een schuurtje en huisje voor de robotgrasmaaier.

Algemeen:
Jaarplaats/parkkosten per jaar ca. € 3.900,-; (eigenaar grond is RCN de Schotsman);
Het chalet is volledig geïsoleerd.
De vloeren zijn voorzien van vinyl.
Warmtevoorziening elektrisch en gas.
Uitsluitend recreatieve bewoning toegestaan.
Huisdieren vanaf 1 januari 2023 toegestaan.

Perc. opp: ca. 225 m2 (geen eigen grond), Inhoud ca. 160 m3, oplevering in overleg.

Prijs € 135.000,- kk (incl. compleet inventaris)

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht