Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

UNIEK OBJECT!
Achter deze gevel huist een zee van ruimte en prachtige jaren ’20 sfeer waarbij vele nostalgische elementen bewaard zijn gebleven. Dit woonhuis met grote schuur/garage bevindt zich in hartje Wissenkerke op een riant perceel eigen grond van 450 m2. Het bijzondere is ook dat er een afsluitbare carport is waardoor u met de auto zowel via de voor- als achterzijde toegang heeft tot de royale achtertuin. Het pand bestond van oudsher uit een winkel en woonhuis en bezit o.a. de originele prachtige granieten vloer en glas-in-lood ramen. Het pand heeft o.a. 4 slaapkamers (meerdere mogelijk), woonkamer en-suite en vernieuwde aangebouwde keuken. De supermarkt, restaurant, basisschool/kinderopvang en buitenzwembad zijn op loopafstand gelegen.
Wissenkerke is gelegen op het mooie Noord-Beveland, omringd door de Noordzee, Oosterschelde en Veerse Meer. Voor de watersporter kan het geluk niet op! Maar ook de wandel- en fietsroutes zijn perfect aangelegd. Met 10/15 autominuten zit u op het Noordzeestrand of bent u in Goes aan het winkelen! Kortom zeer centraal gelegen in het mooie Zeeuwse!


Indeling:
Begane grond: royale entree (voormalige winkelruimte) met prachtige originele granieten vloer en grote ramenpartij. De woonkamer is een authentieke afsluitbare kamer en-suite, heeft een sierhaard en inbouwkasten. De achterkamer heeft een erker met openslaande deuren naar de achtertuin. Portaal/hal met toegang tot de kelder (afm.ca. 2.30x3x2.7) met raampje. Studeerkamer (afm. ca. 2.80x2.84) met deur naar zijtuin/carport. Mooie nostalgische trappartij welke goed begaanbaar is. Apart toilet met fonteintje. Woonkeuken met vernieuwde keukeninrichting.
Bijkeuken met 2e keukenblok met wasbak, douchecabine, witgoed aansluiting en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: middels de prachtige trap met bordes te bereiken overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De achterslaapkamer heeft een wastafel, kastruimte en openslaande deuren naar het balkon. De voor slaapkamer heeft o.a. een wastafel en inbouwkast. Daarnaast bevindt zich de derde riante slaapkamer welke gemoderniseerd dient te worden en evt. heringedeeld kan worden. Hier hangt ook de vernieuwde cv-ketel. Onder het schuine dak is een kleine eenvoudige badkamer gerealiseerd met douchecabine, wastafel en extra spoelbak. Verder is er een berging waar de nis van de binnendoor bereikbare carport is te vinden.
Ook zijn er nog 2 kleine slaapkamers (elk afm. ca. 6m2) met Velux dakraam.

2e verdieping
Middels losse trap te bereiken vliering welke niet beloopbaar is.

Tuin: royale tuin met veel privacy gelegen op het westen. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime schuur (62m2) met o.a. verdieping, oude 'smeer' put uit ca. 1920, sectionaaldeur en aparte loopdeur aan straatzijde (Weststraat) en schuifdeur en aparte loopdeur aan tuinzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een carport welke doorgang heeft naar de achtertuin. Er zijn tal van mogelijkheden om vanuit huis te werken en de schuur om te toveren tot een praktijk en/of hobbyruimte.

Algemeen:
- verwarming middels HR CV-ketel (merk: Vaillant, bouwjaar 2003);
- de woning dient grotendeels gemoderniseerd te worden maar biedt vele mogelijkheden;
- alleen permanente bewoning toegestaan;

Perceeloppervlakte: 450 m². Inhoud woning: ca. 590 m³. Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs € 349.000,- k.k.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht