Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

Nabij de kern én aan de rand van het dorp, bieden wij deze halfvrijstaande dijkwoning aan,
welke vrij uitzicht aan voor- en achterzijde heeft. De woning is neutraal afgewerkt maar dient op enkele punten gemoderniseerd te worden en beschikt o.a. over een royale woonkeuken,
3 slaapkamers en schuur/gastenverblijf. De woning ligt op loopafstand van diverse voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant en een basisschool. Goes en Zierikzee liggen op ongeveer 20 minuten afstand met de auto.

Indeling:
Begane grond: entree met vernieuwde meterkast, toegang tot woonkamer met trapopgang (spiltrap). De woonkamer beschikt over parketvloer en heeft middels afstap toegang tot de woonkeuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van oa inbouw 4-pits keramische kookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en koel-vriescombinatie.
Toegang tot portaal met toegang tot de achtertuin en met apart gastentoilet en badkamer voorzien van wastafelmeubel en douchecabine.

Verdieping: middels spiltrap te bereiken overloop met toegang tot 3 slaapkamers en div. bergruimten. De achterslaapkamers hebben vrij uitzicht tot de Oosterscheldedijk!

Achtertuin:
De achtertuin heeft veel privacy en heeft een eigen achterom. Hier is ook de ruimte te bereiken boven de aanbouw waar de cv-installatie gesitueerd is.
Via een trappetje is de schuur te bereiken die evt te gebruiken is voor bijv. studyruimte, atelier of logeerruimte. Deze is oa voorzien van een apart toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting (afm. ca. 25 m2). De achtertuin grenst aan diverse moestuintjes en is dus vrij van bewoning.

Algemeen:
Volgens het bestemmingsplan mag er alleen permanent gewoond worden (dus vakantiebewoning/tweede woning niet toegestaan);
De woning wordt verwarmd door een CV-installatie (HR100, bj. ca.2004).
Begane grondvloer zijn voorzien van parket/plavuizen.
Vrijwel volledig voorzien van dubbel glas.
Achtertuin met achterom.
Het kopen van extra tuingrond behoort tot de mogelijkheden.

Perc.opp: 135 m2, Inhoud ca. 250 m3, oplevering in overleg.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht