Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

In een kindvriendelijke, nette woonwijk gelegen tussenwoning (bouwjaar ± 1928) met aangebouwd schuurtje en mogelijkheden voor vrijstaande garage. Er zijn o.a. 3 slaapkamers en een zonnige tuin gelegen op het zuiden. De woning heeft een opfrisbeurt nodig maar biedt vele mogelijkheden.
Gelegen op loopafstand van het centrum met supermarkt en restaurants etc. Colijnsplaat is een centraal gelegen dorp met uitvalswegen naar Goes, Zierikzee en Middelburg, op korte afstand van het prachtige Noordzeestrand, Oosterschelde en Veerse Meer.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal, meterkast, trap naar de 1ste verdieping en toegang tot woonkamer en keuken. Woonkamer met gashaard, laminaatvloer en met openslaande glas-in-lood deuren. Woonkeuken met eenvoudig ingerichte keuken (voorzien van oa..: 4-pits gasfornuis, inbouwkast en een afzuigschouw).
Portaal met toilet, en aangebouwd schuurtje met witgoed aansluiting en toegang tot de zonnige ruime tuin.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers beide voorzien van laminaat, kunststof kozijnen met draai-kiepramen en een inbouwkast in de grote slaapkamer. Open eenvoudige badkamer met vinylvloer, wastafel, vrijstaande douchecabine, toegang tot de derde slaapkamer en zolder doormiddel van een losse trap.

2de verdieping:
Op de open zolder bevindt zich de Remaha cv-ketel (bj. ca. 2015). De zolder dient afgewerkt te worden.

Tuin:
De langgerekte zonnige tuin is naar eigen inzicht in te richten en gelegen op het zuiden. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de zeecontainer (welke dient als opslag) hier zijn er mogelijkheden om een vrijstaande garage te plaatsen, deze is toegankelijk is vanaf de achtergelegen straat (Ringweg). Middels een paadje kunt u van de garage naar de woning lopen.

Algemeen:
- De begane grond heeft een geïsoleerde betonvloer die voorzien is van laminaat.
- Isolatievoorzieningen middels, vloer-, wand- en dakisolatie (glaswol) + dubbelglas HR++. De woning heeft kunststofkozijnen met draai-kiepramen, het kozijn in de woonkamer is van hout.
- De Remaha cv-ketel is in ca. 2015 vernieuwd.
- Subsidiemogelijkheden bij Dorpsvernieuwing (gemeente Noord-Beveland) van toepassing.
- alleen permanente bewoning toegestaan (dus niet als vakantieverblijf).
- Bij meerdere aanvragen wordt er een kijkdag georganiseerd.

Perceeloppervlakte: 215 m². Inhoud woning: ca. 240 m³. Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs € 185.000,- k.k.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht