Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

Aan de rand van het dorp staat deze gemoderniseerde halfvrijstaande dijkwoning met zonnige woonkamer, balkon, tuin met achterom via achterliggende straat en een ruime schuur. De woning heeft vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde! Inventaris blijft achter in de woning. De woning ligt op loopafstand van diverse voorzieningen zoals een supermarkt, restaurant en een basisschool. Goes en Zierikzee liggen op ongeveer 20 minuten afstand met de auto.

Indeling:
Begane grond: open entree/hal met (vernieuwde) meterkast die overloopt naar de lichte zonnige woonkamer o.a. voorzien van bergruimte. Hier bevindt zich ook de trapopgang naar de boven verdieping.

Souterrain: middels trappetje te bereiken portaal met achterdeur naar achtertuin. Gastentoilet (hangcloset), bergruimte, leuke woonkeuken met moderne inrichting met inloop voorraadkast. De keuken is o.a. voorzien van inbouwapparatuur te weten: koel- en vrieskast, 5-pits gastoestel, rvs-afzuigkap en vaatwasser.

Verdieping:
Vanaf de overloop toegang tot 3 slaapkamers waarvan 2 ruim te noemen. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een deuren naar het balkon welke heerlijk vrij uitzicht hebben.
Badkamer met inloop inloopdouche, 2e toilet (hangcloset), wastafel en wasmachine.
Alle kamers en overloop hebben vloerbedekking.
Open kast met vernieuwde cv-combiketel (merk: Remeha, bj. 2017).

Tuin: knusse achtertuin met vrij uitzicht, volledig betegeld met achterom. Vrijstaande houten schuur voorzien van elektra (afm. ca. 4x 2,5m). Uitgang naar de achtergelegen straat (Tuindorp).

Algemeen:
Isolatievoorzieningen middels dak-en wandisolatie. Vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing.
Uitsluitend permanente bewoning toegestaan.

Perc. opp: 93 m2, Inhoud ca. 330 m3, oplevering in overleg.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht