Helaas, dit pand is verkocht

Uw droomhuis nog niet gevonden? Schrijf u in!

Schrijf u in

Unieke locatie aan de rand van Wissenkerke met weids uitzicht over de polderlandschappen!
Deze gemoderniseerde vrijstaande bungalow met garage staat op een royaal perceel met zonnige achtertuin gelegen op het westen. De bungalow heeft o.a. een heerlijke lichte woonkamer met 1 schuifpui, woonkeuken, 3 slaapkamers en een aangebouwde garage met privé oprit voor meerdere auto’s. Diverse voorzieningen zoals supermarkt, restaurant en een basisschool liggen op loopafstand. Goes en Zierikzee liggen op ca. 20 autominuten afstand met de auto.

Indeling:
Begane grond: ruime entree/hal met vernieuwde meterkast, apart toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met schuifkast, eenvoudige badkamer met douchecabine, ligbad, 2e toilet en wastafel. Via de hal toegang tot de zonnige woonkamer en eethoek met schuifpuien naar de tuin en schitterend vrij uitzicht over de polders. Hiernaast bevindt zich de woonkeuken met inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductiekookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast. Doorgang naar de bijkeuken met witgoed aansluitingen, HR cv-ketel (ca. 2012) installatie in combinatie met luchtverwarmingsinstallatie. Aansluitend toegang tot de garage voorzien van roldeur, elektra en loopdeur naar de achtertuin.

Tuin: heerlijk royale tuin rondom met veel privacy. Er is een terras welke deels overdekt kan worden met zonneschermen. Nieuw houten tuinhuis met veranda (2021) en een windscherm.

Algemeen:
- verwarming en warmwater middels HR cv-ketel (merk: Brink, bouwjaar 2012); in combinatie met luchtverwarmingsinstallatie;
- schuifpui woonkamer voorzien van screens (elektrisch bedienbaar);
- woning is vrijwel geheel voorzien van een spouwmuur, dakisolatie en dubbelglas;
- alleen permanente bewoning toegestaan;

Perceeloppervlakte: 574 m². Inhoud woning: ca. 380 m³. Aanvaarding: in overleg.

Vraagprijs € 419.000,- k.k.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht